Φυσικό μαύρισμα χωρίς ήλιο; Και όμως, γίνεται!

Γνώρισε σήμερα τα αυτομαυριστικά που θα λατρέψεις!

 


Ο Αύγουστος είναι εδώ κι εσύ ετοιμάζεσαι για τις αναζωογονητικές, καλοκαιρινές διακοπές που περίμενες όλη τη σεζόν - ή τις έχεις ήδη ξεκινήσει (τυχερή!). Είσαι έτοιμη για ολοήμερες εξορμήσεις στην παραλία, ατελείωτα beach party ή απλά για να αράξεις και να ξεκουραστείς.

Μήπως νιώθεις κι εσύ την ανάγκη να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο λαμπερό, ηλιοκαμένο χρώμα που βλέπεις παντού τριγύρω; Σε καταλαβαίνουμε! Και ποια δε θέλει το λαμπερό, μπρονζέ χρώμα που δίνει ο ήλιος στην επιδερμίδα και αναδεικνύει την ομορφιά μας; Μεταξύ μας, άλλωστε, όταν μαυρίζεις, εκτός του ότι δείχνεις πιο sexy, «κρύβονται» τυχόν μικροατέλειες, π.χ., σπυράκια, κυτταρίτιδα, συν ότι φαίνεσαι και πιο αδύνατη!

Το μπρούτζινο χρώμα είναι εντυπωσιακό, ωστόσο η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο γερνάει το δέρμα και εγκυμονεί κινδύνους - και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά. Ίσως, πάλι, σκέφτεσαι ότι το μαύρισμα που τόσο λαχταράς απέχει πολλά μπάνια και αρκετές ώρες ηλιοθεραπείας... Ή μήπως όχι;

Λοιπόν, σου έχουμε τη λύση για τέλειο μαύρισμα χωρίς να χρειάζεται να «ψηθείς» στον ήλιο με τις ώρες. Ποια είναι αυτή; Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος, aka self-tanners! Ναι, καλά διάβασες! Μπορείς να αποκτήσεις το τέλειο sun-kissed μαύρισμα από την άνεση του σπιτιού σου, γρήγορα και με ασφάλεια!

 

Και αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, σου έχουμε εδώ τα δύο ‘αστέρια’ της My Jasmine, που από εφέτος δίνουν το πιο δυνατό χρώμα στο καλοκαίρι μας: το Self Tan Bloody Bath και το Tanning Gel Sexy on the Beach!

 


Τι είναι και πώς λειτουργούν τα self tan προϊόντα;


Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις χρυσαφένια λάμψη, χωρίς να ανησυχείς για τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Έρχονται σε μορφή gel η κρέμας, αναλόγως με το τι σε βολεύει καλύτερα. Δεν ξεβάφουν, ενώ η σύνθεσή τους περιέχει συστατικά που επιδρούν στην εξωτερική στιβάδα του δέρματος και σου χαρίζουν αξιοζήλευτο χρώμα, χωρίς να εκτεθείς στιγμή στις υπεριώδεις ακτίνες UV. Επίσης, προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση και το καλύτερο: μπορείς να ρυθμίσεις τον τόνο που θέλεις ανάλογα με την ποσότητα εφαρμογής!

 

Θέλεις κι άλλο για να τα επιλέξεις; Το χρώμα δε φεύγει με τον ιδρώτα ή με το σαπούνισμα! Με τα απλά αυτομαυριστικά συνήθως χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να στεγνώσει καλά το δέρμα μετά την εφαρμογή του self tan και συνιστάται να φορέσεις πιο χαλαρά ρούχα που δε θα σε σφίγγουν. Εκτός κι αν έχεις επιλέξει τα My Jasmine Self Tan Bloody Bath και Tanning Gel Sexy on the Beach, τα οποία απορροφούνται άμεσα από το δέρμα σου και βλέπεις το αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας λεπτό!

 


Υπάρχουν συμβουλές για να τα χρησιμοποιήσω σωστά;


Σαφώς υπάρχουν κανόνες για τη σωστή χρήση των self tanners. Εάν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις self tanning προϊόντα μη διστάσεις να ρωτήσεις τους ειδικούς της My Jasmine και της InBeautyLand για περαιτέρω λεπτομέρειες. Η διαδικασία, πάντως, για ένα σωστό αποτέλεσμα είναι εύκολη, αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα:

 

#1 Κάνε όλα τα άλλα πρώτα

Όπως και στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου, πρώτα πρέπει να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου. Εάν χρειάζεσαι αποτρίχωση, μια ανανέωση στο μανικιούρ σου ή να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου, κάνε το πριν εφαρμόσεις κάποιο αυτομαυριστικό προϊόν. Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν την απόδοσή του, δημιουργώντας κηλίδες ή διχρωμίες.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν κατάλοιπα ελαίων ούτε νερού στην επιδερμίδα, όταν θα απλώνεται το self tan.

 

#2 Peeling σώματος

Το μυστικό για άψογο μαύρισμα βρίσκεται στην απολέπιση. Είναι πολύ σημαντικό να απαλλάξεις την επιφάνεια της επιδερμίδας σου από ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και πιθανό σμήγμα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν εκτενέστερη βλάβη κατά την εφαρμογή του self tan.

Το ανανεωμένο και ξηρό δέρμα θα απορροφήσει καλύτερα την κρέμα μαυρίσματος. Τα μοντέρνα προϊόντα self tan περιέχουν αποτελεσματικά ενυδατικά συστατικά και το δέρμα σου θα έχει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται. Συνιστάται να κάνεις scrub 1-2 φορές την εβδομάδα,  καθώς βοηθά να διατηρηθεί περισσότερο το μαύρισμά σου. Και, φυσικά, για βελούδινο αποτέλεσμα σου έχουμε το Sugar Scrub Cosmopolitan, από την ‘ολόφρεσκη’ καλοκαιρινή σειρά της My Jasmine!

 

#3 Εφαρμογή self tan

Μπορείς να το κάνεις με τα χέρια, αλλά η εφαρμογή με ειδικό γάντι είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Εφάρμοσε το προϊόν απευθείας στο δέρμα ή στο γάντι και άπλωσέ το με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, κάνοντας απαλό μασάζ.

Αν είσαι αρχάρια με τα αυτομαυριστικά προϊόντα, δοκίμασε το προϊόν σε μία περιοχή του σώματος που μπορεί να καλυφθεί με τα ρούχα σου, έτσι ώστε να σιγουρευτείς ότι το απλώνεις σωστά.

Και μην ξεχνάς τις «δυσπρόσιτες» περιοχές, όπως φτέρνες, ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών, στην πίσω πλευρά των γονάτων, στον αυχένα, στις μασχάλες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές, καθώς τείνουν να απορροφούν περισσότερο προϊόν από άλλα μέρη του σώματος, οπότε τελικά το δέρμα μπορεί να είναι λίγο πιο σκούρο από ότι αλλού.

Να πλένεις πάντα καλά τα χέρια σου μετά την εφαρμογή του self tan, ειδικά αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει το ειδικό γάντι της My Jasmine.

 

Ελπίζουμε το άρθρο μας να σε βοήθησε, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή. Όπου κι αν περάσεις τον Αύγουστο, η ολοκαίνουργια, καλοκαιρινή σειρά της My Jasmine θα σε ακολουθήσει παντού, με τα πιο δροσερά και εξελιγμένα προϊόντα, που θα δώσουν στο σώμα σου την πολυτελή περιποίηση που χρειάζεται, ειδικά το καλοκαίρι.

 

Γέμισε τις αποσκευές σου με τα απίστευτα αυτά προϊόντα και με πολλά χαμόγελα, και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσεις τις πιο χαρούμενες διακοπές!