ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Ένα θα σου πω...

Μοιάζουμε πολύ !
Με λένε Μαρία Μπασινά και ξεκίνησα το ταξίδι μου στον υπέροχο κόσμο της περιποίησης άκρων σαν χόμπι (φυσικοθεραπεύτρια σπούδασα άσχετο..) και κατέληξε να είναι ο έρωτας της ζωής μου (εκτός του Πέτρου μου φυσικά, που στηρίζει με όλη του τη δύναμη όπως και τα παιδιά μας Χριστίνα & Νικολέττα ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας) ίσως και γι αυτό το αγαπώ τόσο πολύ ακριβώς γιατί ήταν επιλογή και όχι πρέπει!

Ξεκίνησα φτιάχνοντας τα νύχια στις φίλες μου και έφτασα να έχω ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο από στόμα σε στόμα. Κάποια στιγμή αποφάσισα μετά από 20 χρόνια περίπου παροχής (εύκολης σε μαγαζιά αλλά και δύσκολης θα έλεγα, ανέβα, κατέβα και κουβαλώντας βαλίτσες ) να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό αλλά πάντα στο αγαπημένο μου αντικείμενο.

Έγινα πωλήτρια σε μια μεγάλη εταιρεία με προϊόντα ονυχοπλαστικής γιατί έτσι ήμουν κοντά στην τέχνη μου αλλά το πιο σημαντικό ήμουν μαζί με τις συναδέλφους μου, που ήξερα τις ανάγκες τους, τις δυσκολίες τους και τις αγωνίες τους αλλά και την αγάπη τους γι αυτό που κάνουν! Γιατί εμείς οι τεχνίτριες δεν ξεκινήσαμε σε αυτή την επιλογή απλά για να βγάλουμε χρήματα (που δεν είναι κακό φυσικά ) αλλά γιατί γουστάρουμε και έχουμε πάθος γιαυτό που κάνουμε όπως όλοι οι καλλιτέχνες !

Στην πορεία μου και στην καθημερινή μου επαφή με τόσες πολλές τεχνίτριες κατάλαβα ότι όσο δύσκολο ήταν για μένα να βρω συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα που ήθελα για τη δουλειά μου από διαφορετικές εταιρείες το ίδιο δύσκολο ήταν και για εκείνες. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δημιουργήσω ένα όμορφο χώρο που θα μπορείτε όλοι εσείς που ασχολείστε και αγαπάτε αυτή την υπέροχη τέχνη να τα βρείτε επιτέλους συγκεντρωμένα σε μια μόνιμη έκθεση !

Και έτσι λοιπόν γεννήθηκε η έκθεση της INBEAUTYLAND Η Inbeautyland γεννήθηκε από εσένα στην ουσία γιατί εσύ μου μετέφερες την ανάγκη σου για ένα χώρο που θα μπορείς να βρεις ολες τις αγαπημένες σου εταιρείες, όχι σε ένα απρόσωπο περιβάλλον, όχι σε ένα ψυχρό κατάστημα αλλά σε ένα χώρο που σκέφτονται και λειτουργούν σαν και εσένα!

Η Inbeautyland είναι ο δικός σου χώρος, που θα έρθεις και θα βρεις πάνω από 12000 προϊόντα (για νύχια, βλεφαρίδες, μακιγιάζ και είδη κομμωτηρίου) από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο (μπορεί να ξεπερνάμε και τις 50 έχουμε χάσει το μέτρημα) φυσικά στις καλύτερες τιμές. Θα ενημερωθείς για όλα τα νέα προϊόντα όλων των εταιρειών από πρώτο χέρι και θα μιλήσεις με τις τεχνίτριες μας που είναι η χαρά τους να σε εξυπηρετήσουν γιατί και εκείνες αγαπούν το ίδιο με εσένα την τέχνη μας και ξέρουν πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είτε δουλεύεις μόνη σου είτε μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχεις τη δύναμη να έχεις επιχείρηση !

Αν έχεις χρόνο και διάθεση κερνάμε και καφεδάκι γιατί πάνω από όλα θέλουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να κάνουμε ότι καλύτερο για σένα!

Σε περιμένουμε με αγάπη στο Δικό σου χώρο.

Εγώ & όλη η ομάδα της Inbeautyland!