Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών UV Gel Top No Scratch No Wipe ,7ml
Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών UV Gel Top No Scratch No Wipe ,7ml
12,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός προϊόντος: 38880
12,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,40€
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Semilac Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών UV Gel Top No Scratch No Wipe ,7ml
Η καθημερινότητα δοκιμάζει το manicure σου. Κλειδιά, κινητό, πληκτρολόγιο ή σακούλες από τα ψώνια – όλα μπορούν να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια του manicure σου.Το Semilac Top No Scratch δημιουργήθηκε για να προστατεύει αποτελεσματικά το manicure σου από γρατζουνιές και απώλεια λάμψης για έως 21 ημέρες.
Η μεσαίου πάχους, αυτοεπιπεδούμενη No Wipe σύνθεσή του εξασφαλίζει γρήγορη και άνετη εφαρμογή και διευκολύνει την επίτευξη τέλειας αντανάκλασης του φωτός, χωρίς να χρειάζεται σκούπισμα της επιφάνειας μετά τον πολυμερισμό. Το top coat δημιουργεί ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα, ανθεκτικό στις φθορές, που διατηρεί την έντονη λάμψη του καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης.
Αν αναζητάς ένα top coat που όχι μόνο ολοκληρώνει το manicure σου αλλά, κυρίως, το προστατεύει από τις καθημερινές προκλήσεις,
το Semilac Top No Scratch είναι μια αξιόπιστη επιλογή.
Το αποτέλεσμα: Λεία, λαμπερή επιφάνεια, διάρκεια και η σιγουριά ότι το manicure σου δείχνει σαν να μόλις δημιουργήθηκε – κάθε μέρα.
Λάμπα UV LED 6 W - 2 x 60 sec.
Λάμπα UV LED 12 W - 2 x 60 sec.
Λάμπα LED UV 15W/24- 60 sec.
Λάμπα UV LED 24W/48 - 60 sec.
Λάμπα UV LED 24W/36 - 60 sec.
Λάμπα Diamond UV LED 36W/54 - 60 sec.
Λάμπα Diamond UV LED 24W/48 - 60 sec.
Χρήση
Εφάρμοσε μια λεπτή στρώση Semilac Top No Scratch πάνω από μια πολυμερισμένη στρώση ημιμόνιμου βερνικιού ή base coat.
Για απόλυτα λεία επιφάνεια και άψογη αντανάκλαση του φωτός, εφάρμοσε μια επιπλέον σταγόνα προϊόντος και μοίρασέ την ομοιόμορφα πάνω στην πλάκα του νυχιού.
Πολυμέρισε το top coat σε Semilac UV LED 24W/48W Lamp για 60 δευτερόλεπτα.
Απόλαυσε έντονη λάμψη και προστασία από τις γρατζουνιές για έως 21 ημέρες.
Urethane Acrylate, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionate, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Triethylene Glycol Dimethacrylate,
Tripropylene Glycol Diacrylate, Trimethylbenzoyl Ditolylphosphine Oxide, Ethylene Phosphite, 2-Hydroxyethyl Acrylate, Mercaptopropionic Acid, Cyclohexane, Hydroquinone, p-Hydroxyanisole.