Gel It Up Dual Forms Nails Extension – Square 120Τμχ

Gel It Up Dual Forms Nails Extension – Square 120Τμχ
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός προϊόντος: 29850
Gel It Up Dual Forms Nails Extension – Square 120Τμχ
Τα Dual forms επέκτασης είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη επέκταση με MultiMix Synthogel (Polygel).Dual Forms Nails Extension
Επαναχρησιμοποιούμενα Dual Forms για την επέκταση του νυχιού με την χρήση του MultiMix Synthogel (Polygel).Το σετ περιέχει 120 κομμάτια σε διάφορα μεγέθη για την καλύτερη εφαρμογή με βάση το μέγεθος και το σχήμα του νυχιού.
Dual Forms Extension Application
Προετοιμάστε τα νύχια κάνοντας ξηρό μανικιούρ.
Εφαρμόστε Superbond για να αφυδατωθούν τα νύχια και αφήστε να στεγνώσει μόνο του για μερικά δευτερόλεπτα.
Εφαρμόστε με προσοχή μία λεπτή στρώση Base coat αποφεύγοντας τα επωνύχια και πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV των 36W ή για 30-60 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED των 24W και πάνω.
Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα υλικού στο Dual Form.
Στην συνέχεια βρέξτε το πινέλο σας με το syntholiquid υγρό και δώστε το σχήμα που θέλετε στο υλικό που έχετε τοποθετήσει στο Dual Forms.
Τοποθετήστε το Dual Form στη μέση του φυσικού νυχιού και αρχικά με την βοήθεια ενός mini φακού πολυμερισμού σταθεροποιήστε το υλικό για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια πολυμερίστε κανονικά στην λάμπα πολυμερισμού σας.
Χρόνος πολυμερισμού 90 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV των 36W ή για 60-90 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED των 24W και πάνω. Λάβετε υπόψη ότι όταν φτιάχνετε μακριά νύχια με το Λευκό, Ροζ και Cover πρέπει να πολυμερίσετε και από τις δύο πλευρές.
Αφαιρέστε προσεκτικά το Tip και καθαρίστε την κολλώδη ουσία από την επιφάνεια του νυχιού με Sanitizer/ Cleanser.
Λιμάρουμε και δίνουμε στο νύχι το σχήμα που επιθυμούμε χρησιμοποιώντας μια λίμα 100/120 grid.
Εφαρμόστε το αγαπημένο σας GEL.IT.UP by GIUP® Χρώμα και "σφραγίστε" με GEL.IT.UP by GIUP® Top Coat.
Ετικέτες:
gel it up
, dual forms
, tips
, dual tips
, nail extension
, Επαναχρησιμοποιούμενα Dual Forms
,