ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Gel It Up Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών 2435 Shower me in Diamonds, 11ml

Gel It Up Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών 2435 Shower me in Diamonds, 11ml

Ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών με μικροσκοπικά αστραφτερά σωματίδια!

Ημιμόμιμα χρώματα με glitter για μοναδικές και αστραφτερές δημιουργίες που θα γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή.

Τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της GEL.IT.UP by GIUP® έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στην αγορά λόγω της άριστης ποιότητας και της υψηλής αντοχής τους.
Προσφέρουν έντονη λάμψη, αφαιρούνται πολύ εύκολα και δεν “ζαρώνουν” κατά τον πολυμερισμό.

Όλα τα προϊόντα είναι Cruelty free και έχουν εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Leaping Bunny International.

Soak off Gel Polish εφαρμογή
Προετοιμάστε τα νύχια κάνοντας ξηρό μανικιούρ.
Εφαρμόστε το Superbond και αφήστε το να στεγνώσει μόνο του για μερικά δευτερόλεπτα.
Εφαρμόστε με προσοχή μία λεπτή στρώση Base coat.
Πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV των 36W ή για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED των 48W.
Αρχίζοντας από την βάση του νυχιού και προχωρώντας προς το ελεύθερο άκρο, εφαρμόστε μία λεπτή στρώση ημιμόνιμου χρώματος GEL.IT.UP by GIUP®.
Πολυμερίστε για 2 λεπτά σε λάμπα UV των 36W ή για 30 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED των 48W.
Εφαρμόστε μία δεύτερη λεπτή στρώση από το ημιμόνιμο χρώμα της επιλογής σας και πολυμερίστε ξανά.
Απλώστε το top coat της επιλογής σας και πολυμερίστε για 3 λεπτά σε λάμπα UV των 36W ή για 90 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED των 48W.
Αν χρησιμοποιείτε Wipe Off Top Coat, αφαιρέστε το κολλώδες υλικό με Cleanser/Sanitizer.
Βάλτε λαδάκι επωνυχίων και κάντε απαλό μασάζ.

Extra tips:
Εάν επιλέξετε Non Wipe Top Coat δεν αγγίζουμε για μερικά δευτερόλεπτα την επιφάνεια του νυχιού.
Εάν επιλέξετε Wipe Off Top Coat πρέπει μετά τον πολυμερισμό να αφαιρέσετε την κολλώδη ουσία με το Cleanser/Sanitizer.
Οι χρόνοι πολυμερισμού για το 15 Total Eclipse είναι 3 λεπτά σε λάμπα 36W UV ή για 60 δευτερόλεπτα σε λάμπα LED 48W.