ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

CLEANER

Cleaner Νυχιών


Κάντε τα νύχια να λάμψουν και να αναδείξουν τα χρώματα του μανικιούρ με τα κορυφαία Cleaner από επώνυμα brands. Ιδανικά για να δώσετε γυαλάδα σε ημιμόνιμο και τζελ μετά το ψήσιμο και για να καθαρίσετε τυχόν σκόνες ή τρίμματα, δίνοντας ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, τα προϊόντα με την υπογραφή της Alezori, της Gel it Up αλλά και In BeautyLand είναι η τελευταία πινελιά που χρειάζεστε για να αναδείξετε τις δημιουργίες σας.

Αναζητήστε στο κατάστημά μας cleaner νυχιών σε πρακτικές συσκευασίες που ξεκινούν από 150ml και φτάνουν μέχρι 1lt, σε μπουκάλι αλλά και σε μορφή σπρέι για πιο εύκολη χρήση και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 47€ και άνω!

Brand: ALEZORI
ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΥΧΙΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΥΓΡΑΣΙΑΣ. ΑΦΑΙΡΕΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΕΛ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟ. 150ml..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Brand: ALEZORI
ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΥΧΙΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΥΓΡΑΣΙΑΣ. ΑΦΑΙΡΕΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΕΛ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟ. 150ml..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)