Σας έχουμε ένα δώρο υπέροχο και μοναδικό όπως ακριβώς είστε κι εσείς!!! 

Με πολύ αγάπη σας δίνουμε ένα iPhone 12 Pro για να αναδείξετε την Τέχνη σας με την απίθανη νέας γενιάς φωτογραφική του. 

Μπείτε στο www.inbeautyland.gr ,κάντε τις αγορές σας και με κάθε €12 έχετε μια συμμετοχή. Με περισσότερες αγορές έχετε και περισσότερες πιθανότητες να έχετε εσείς στα χέρια σας το νέο  iPhone 12 Pro!  


Πχ. Για αγορές των €12 έχετε 1 συμμετοχή

Για αγορές των €36 έχετε 3 συμμετοχές

Για αγορές των €100 έχετε 8 συμμετοχές

Για αγορές των €204 έχετε 17 συμμετοχές


Πρόκειται για ένα εργαλείο – θησαυρό!

• Βελτιωμένη απόδοση για μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

• Με το 5G είναι ακόμα πιο γρήγορο, που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες εν κινήσει, να κάνετε stream βίντεο υψηλότερης ποιότητας

• Οι κάμερές προσφέρουν ασυναγώνιστη ανάλυση και χρώμα

• Εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

• Δυνατότητα πραγματοποίησης εγγραφής βίντεο 4K HDR με Dolby Vision

• Προστασία από νερό και σκόνη, αλλά και καλύτερη απόδοση πτώσης, λόγω του πολύ ανθεκτικού γυαλιού

• Προστασία τω δεδομένων σου


Μην χάνετε καιρό, και αυξήστε τις συμμετοχές σας για να μεγαλώσουν οι πιθανότητές σας, να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια! Καλές αγορές και καλή επιτυχία!


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Κάντε τις αγορές σας από την Τρίτη 17/11/ 2020 έως και την Πέμπτη 31/12/2020 και συμμετέχετε στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα Smartphone iPhone 12 6.1'' 128GB/4GB 5G

 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό, που διενεργείται από την επιχείρηση με την επωνυμία «INBEAUTYLAND ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» (εφεξής ο «Διοργανωτής»), έχουν όσοι καταναλωτές/καταναλώτριες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στον «Διοργανωτή», καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

 Συγκεκριμένα, τo Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί από την «INBEAUTYLAND ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ » ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org) ή άλλη παρόμοια, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

 Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προβούν σε αγορές τουλάχιστον €12 περιλαμβανομένου του ΦΠΑ, στο ποσό αυτό θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής ενός κλήρου.

 Η συμμετοχή θα πολλαπλασιάζεται αναλογικά για κάθε €12 και θα δίνεται η δυνατότητα της αντίστοιχης συμμετοχής στην τελική κλήρωση.

 Οι Συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα εφόσον πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το φυσικό κατάστημα ή να συμπληρώσουν τα ακριβή και πλήρη στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μέσω των αγορών τους από τον «Διοργανωτή».

 Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στον «Διοργανωτή» σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter, για ενημέρωση (αρθρογραφία), καθώς και διαγωνισμούς.

 Η «INBEAUTYLAND ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» δεν θα παραχωρήσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

 Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν προστατευμένα στην «INBEAUTYLAND ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

 Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η παρουσία ατόμου από τη διοίκηση του «Διοργανωτή». Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του δώρου θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση που θα απεικονίζει το νικητή, το υλικό των οποίων θα αναρτηθεί στα social media του «Διοργανωτή» και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό.

 Η παραλαβή του δώρου θα γίνει με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

 Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η «INBEAUTYLAND ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ » διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.