Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο καιρός να κάνουμε νύχια όλο και κοντεύει. Θέλουμε τις γιορτινές μέρες τα νύχια μας να είναι περιποιημένα και να έχουν κάτι από το κλίμα των εορτών.Το θέμα, όμως, είναι ότι όπου και να πας, βρίσκεις τα ίδια σχέδια ξανά και ξανά. Αν έχεις κάποια ιδέα, είσαι τυχερή και την λες εκείνη τη στιγμή στην κοπέλα για να σου κάνει το σχέδιο. Τι συμβαίνει όμως όταν έχεις ξεμείνει από ιδέες;

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις πολλές όμορφες και ξεχωριστές ιδέες για χριστουγεννιάτικα σχέδια,τα οποία θα κάνουν τα νύχια σου να ξεχωρίζουν.


1. Άγιος Βασίλης και οι Τάρανδοι τουΑν θέλεις να μπεις με τα μούτρα στα Χριστούγεννα και να αφοσιωθείς πλήρως στο θέμα αυτό, τότε ο άγιος Βασίλης και οι τάρανδοι του είναι το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσεις. Μπορείς να κάνεις κάτι απόλυτα τολμηρό όπως το να σχεδιάσεις την διαδρομή του Άη Βασίλη με το έλκηθρο σε κάθε νύχι ή μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο απλό όπως το να συνδυάσεις το κόκκινο του άγιου με κόκκινο γαλλικό και να παίξεις σε αυτά τα χρώματα.

Στην περίπτωση που προτιμάς τον Ρούντολφ και την παρέα του, τότε διάλεξε χρώμα και πως θέλεις να τους απεικονίσεις και τα νύχια σου θα είναι μοναδικά!


2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Τι πιο χαρακτηριστικό για τα Χριστούγεννα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Τόσο όμορφο, τόσο γιορτινό και μια διαρκής υπενθύμιση του χειμώνα και του εορταστικού κλίματος. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι βάση θέλεις για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Από γαλλικό μέχρι κόκκινο, πράσινο, μπλε. Όπως το φαντάζεσαι εσύ! Είτε μινιμαλιστικό είτε υπερπαραγωγή.

Για σένα που θέλεις να τιμήσεις το έλατο και τον χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα θέλεις και κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείς να κάνεις σχέδιο με χιονισμένα έλατα στη φύση ή γυμνά δέντρα καλυμμένα με χιόνι.


3. Χιονάνθρωποι


Χιονάνθρωποι παντού! Σε σκούρα βάση, σε ανοιχτή βάση, χιονάνθρωποι μισοί, χιονάνθρωποι ολόκληροι. Σχέδιο σε όλα τα νύχια ή σχέδιο με απλά τα μάτια από κουμπιά και τη μύτη από καρότο. Διάλεξε το σχέδιο ή τα σχέδια που ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου και κάνε το μανικιούρ σου πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό. Οι χιονάνθρωποι είναι από τα διαχρονικά μοδάτα σχέδια για χριστουγεννιάτικα νύχια!


4. Διάφορα Χριστουγεννιάτικα σχέδια


Τα Χριστούγεννα, βέβαια, δεν είναι μόνο οι τάρανδοι, οι χιονάνθρωποι και τα δέντρα. Επειδή ξέρω ότι ποτέ δε είμαστε ευχαριστημένες με τόσο λίγες επιλογές, σου έχω και bonus σχέδια με ό,τι θυμίζει Χριστούγεννα! Σχέδια για τα νύχια σου με Χριστουγεννιάτικες μπάλες, με το φωτεινό άστρο, με διακριτικά γκι στις άκρες του λευκού γαλλικού, χιονονιφάδες, μέχρι και γιορτινά λαμπάκια. Πραγματικά ό,τι βάλει ο νους σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι φαντασία και θα έχεις τα τέλεια χριστουγεννιάτικα νύχια! 
JK ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΝΥΧΙΩΝ (AT 0136)