Όλες μας κατά καιρούς αλλάζουμε το σχήμα των νυχιών μας ή βλέπουμε νέες τάσεις που αφορούν τα νύχια και το nail art και αναρωτιόμαστε αν θα μας ταίριαζε. Εάν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε νέα σχέδια στα νύχια σας ή δεν έχετε κατασταλλάξει ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα για σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο!


Αυτό σημαίνει ότι έχεις γενικά μικρά χέρια για να έχεις αυτό τον τύπο δαχτύλων. Γι’ αυτό μπορείς να δοκιμάσεις εξίσου όλα τα σχέδια και να δείχνουν όμορφα. Αυτά που ίσως σου ταιριάζουν περισσότερο είναι τα αμυγδαλωτά, τα οβάλ και τα squoval. Η καλύτερη λύση είναι τα οβάλ και τα αμυγδαλωτά που θα δώσουν την αίσθηση ότι τα δάχτυλα σου είναι λίγο πιο φαρδιά και έτσι θα φαίνονται πιο πολύ γυναικεία και όχι κοριτσίστικα.


Ημιμόνιμο Βερνίκι Alezori Σκουρο Μπεζ- Ροζ Nude №1514 15ml

Ημιμόνιμο Βερνίκι Canni Metal C708 7.3ml


Αν έχεις κοντά και φαρδιά δάχτυλα αυτό που θα δώσει τελείως άλλη αίσθηση είναι το στρογγυλό και το οβάλ σχήμα. Αυτά τα σχήματα προσδίδουν θηλυκότητα και με λίγο μήκος κάνουν τα δάχτυλα σου να φαίνονται αρκετά πιο μακριά.

Μπορείς να ενισχύσεις το φυσικό νύχι με gel για να φτάσουν στο μήκος που θέλεις αν θεωρείς ότι δεν έχουν αρκετά μεγάλη επιφάνεια για να δώσεις το σχήμα που θέλεις. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τελείως το τετράγωνο σχήμα αφού θα κάνει τα δάχτυλα σου να φαίνονται ακόμα πιο φαρδιά και δεν θα τους δώσει μήκος.


Ημιμόνιμο Βερνίκι Semilac 139 Nuts & Caramel 7ml

Ημιμόνιμο Βερνίκι Somfis S116 15ml


Αν τα δάχτυλα σου είναι μακριά και φαρδιά τότε είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα πιο μακρύ σχήμα νυχιών. Μπορείς να κινηθείς σε ένα οβάλ σχήμα ή αμυγδαλωτό όπου θα δείχνουν τα δάχτυλα σου πιο μακριά.

Όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες, στο οβάλ σχήμα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το μήκος και μπορείς να παίξεις με nude αποχρώσεις ή και έντονα nail art.

Αμυγδαλωτό λέγεται το σχήμα που μοιάζει με το οβάλ, αλλά η άκρη γίνεται πιο μυτερή, Σίγουρα αποτελεί ακόμα μια chic επιλογή και αν έχεις λίγο πιο φαρδιά δάχτυλα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι καθόλου για αυτό γιατί αυτά τα δύο σχήματα τα τελευταία χρόνια κατακλύζουν τη μόδα και σίγουρα όλοι θα σε ζηλεύουν που σε σένα πηγαίνει τόσο πολύ.


Ημιμόνιμο Βερνίκι Aloha Fr 005 Fairytale Pink Nude 15ml

Ημιμόνιμο Βερνίκι Gel It Up N005 Burberry Blush 11ml


Αν έχεις μακριά και λεπτά δάχτυλα προφανώς και είσαι πολύ τυχερή γιατί σου πηγαίνουν όλα τα σχέδια και μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα, αφού κάθε μανικιούρ πάνω σου θα δείχνει ωραίο. Παρόλα αυτά το ιδανικό σχήμα για αυτά τα δάχτυλα είναι το τετράγωνο που προσδίδει κομψότητα στο χέρι και δίνει την αίσθηση της μεγαλύτερης επιφάνειας.

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το squoval που είναι συνδυασμός του τετράγωνου με το οβάλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις για αυτό το σχήμα είναι να στρογγυλέψεις λίγο τις άκρες για να το πετύχεις.


Ημιμόνιμο Βερνίκι Jlac MT 005 15ml

Ημιμόνιμο Βερνίκι Bluesky French Kiss 80528 15ml


ΠΗΓΕΣ

@thelacquerroom

www.ediva.gr

www.likewoman.gr

www.relaxrebalance.com.au

Pinterest