ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Elisabeth Lashes Fast Fanning Τουφάκια Extension Βλεφαρίδων

Elisabeth Lashes Fast Fanning Τουφάκια Extension Βλεφαρίδων
-20 %
Elisabeth Lashes Fast Fanning Τουφάκια Extension Βλεφαρίδων
15,20€
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,26€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: 22425

Διαθέσιμες Επιλογές

Elisabeth Lashes Fast Fanning Τουφάκια Extension Βλεφαρίδων

Τώρα ήρθε η νέα σειρά από βλεφαρίδες που θα σου λύσουν τα χέρια.Οι fast fanning βλεφαρίδες της Elisabeth Lashes είναι εκείνες που θα λατρέψεις. Είναι διπλή σειρά βλεφαρίδων οι οποίες είναι κολλημένες στη βάση τους έτσι ώστε σε διευκολύνουν μόνο με ένα ανασήκωμα, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξεις όσες βλεφαρίδες χρειάζεσαι και κατευθείαν θα σου έχει δημιουργηθεί η τέλεια βεντάλια για την τοποθέτησή σου.

Πλέον δεν χρειάζετε να σπαταλάς άφθονο χρόνο στο να δημιουργήσεις την τέλεια βεντάλια αφού οι fast fanning είναι εδώ για να σου διώξουν κάθε ανασφάλεια και να σου παρέχουν την ήδη τέλεια βεντάλια αφού είναι ενωμένες μεταξύ τους με ατμό και έτσι δεν υπάρχει εξόγκωμα στην ρίζα οπότε απογεύγουμε τη δημιουργία κόμπων. Επίσης δεν γίνεται να ξεκολλήσουν μεταξύ τους παρά μόνο να επιλέξεις εσύ πόσα νούμερα θες να χρησιμοποιήσεις αναλόγως την τοποθέτηση volume extensions που θες να κάνεις (Volume 3D, Russian Volume Mega Volume).

Έτσι λοιπόν θα καταφέρεις στον μισό χρόνο να δώσεις το αποτέλεσμα που θα είχες δώσει μέσα σε τρεις ώρες χωρίς καμμία απολύτως διαφορά και με μεγαλύτερη ξεκούραση και ευκολία για σένα.

• Τα τουφάκια extension βλεφαρίδων “Fast Fanning” της Elisabeth Lashes έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τεχνίτριες που έχουν μάθει πρόσφατα να φτιάχουν τουφάκια volume αλλά και για lash artists που θέλουν να μειώσουν στο μισό τον χρόνο τοποθέτησης
• Καταλληλότητα: Για Volume 3D, Russian Volume και Mega Volume. Κατάλληλες τόσο για τεχνική στο χέρι όσο και στην τρέσα
• Συσκευασία: Η κασετίνα περιέχει 14 σειρές διπλές βλεφαρίδες extension
• Υλικό: Η κάθε βλεφαρίδα είναι από τεχνητό μετάξι
• Χρώμα Βλεφαρίδων: Πολύ έντονο, βαθύ μαύρο

Για ποιες πελάτισσες είναι η καμπυλότητα C και για ποιες η D;
Τα fast fanning τουφάκια με καμπυλότητα C είναι η ιδανική επιλογή για αυτές που έχουν ίσιες φυσικές βλεφαρίδες ή καθοδικές. Η καμπυλότητα C έχει καλύτερη πρόσφυση. Όμως δεν είναι λάθος να χρησιμοπιήσεις την C και σε κάποια που έχει γυριστή βλεφαρίδα.

D καμπυλότητα χρησιμοποιούμε όταν η πελάτισσα μας λέει συγκεκριμένα ότι θέλει γυριστές βλεφαρίδες. Ιδανικά ταιριάζει όταν υπάρχει κάπως ελαφριά καμπύλη. Κι αν όμως δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη πελάτισσα δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, απλά δυσκολεύει.

Γιατί προτιμάμε τα εύκολα τουφάκια που έχουν κολληθεί με ατμό και όχι με κόλλα;
Γιατί η κόλλα δημιουργεί εξογκώματα ενώ η συγκόλληση με ατμό, όπως είναι κολλημένα στη βάση τους τα τουφάκια fast fanning της Elisabeth Lashes, δημιουργεί ένα λείο αποτέλεσμα που δεν ενοχλεί σε καμμία περίπτωση.

Γιατί να προτιμήσω γρήγορα τουφάκια extensions βλεφαρίδων από τεχνητό μετάξι;
Η επιλογή της Elisabeth Lashes δεν είναι καθόλου τυχαία:
 Το τεχνητό μετάξι μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ακριβώς τις καμπυλότητες που θέλουμε (C, D). Αυτό δεν είναι δυνατό με τις βλεφαρίδες από ζωικό μινκ ή από φυσικό μετάξι.
 Αυτές οι βλεφαρίδες είναι πολύ λεπτές και μόνο με τεχνητό μετάξι μπορούν να φτιαχτούν.
 Το φυσικό μετάξι σπάει εύκολα.
 Το φυσικό μετάξι και οι τρίχες από ζωικό μινκ δημιουργούν αλλεργίες σε πολλούς ανθρώπους.
 Και εννοείται ότι καμμιά μας δεν θέλει να βασανίζονται και να θανατώνονται αυτά τα υπέροχα ζωάκια, τα μινκ, για οποιονδήποτε λόγο.
 Για όλους αυτούς τους λόγους, οι βλεφαρίδες από τεχνητό μετάξι και στα εύκολα τουφάκια είναι η καλύτερη επιλογή.