Ημιμόνιμο μανικιούρ...όλες ξέρουμε πλέον τι είναι, αφού μας χαρίζει ένα τέλειο μανικιούρ, για τουλάχιστον 15 ημέρες!
Kαθώς τα συμβατικά βερνίκια νυχιών, δεν αντέχουν ούτε 2 ημέρες, το ημιμόνιμο είναι η ιδανικότερη επιλογή! Σε όλες εσάς που σας αρέσει να φτιάχνετε συχνά τα νύχια σας και να ασχολείστε με αυτό το κομμάτι, σας παρουσιάζουμε τα απαραίτητα εργαλεία και βήματα για να πετύχετε ένα υπέροχο μανικιούρ.
-Διαδικασία ημιμόνιμου-
Τι θα χρειαστείτε:

NM ΠΕΝΣΑΚΙ ΕΠΩΝΥΧΙΩΝFF CLEANER 570MLNFP EISEN ΛΙΜΑ ΖΕΒΡΑ ΙΣΙΑ 100-180J.K. BUFFER ΛΕΥΚΟ

-Λίμα για να κάνετε το μανικιούρ σας
-Πενσάκι ή pusher για να σπρώξετε ή να αφαιρέσετε τα πετσάκια (επωνύχια)
-Buffer για να αφαιρέσετε την γυαλάδα του νυχιού σας
-Φουρνάκι με λάμπες LED 48W
-Ημιμόνιμα βερνίκια (βάση, top, χρώμα)
-Nail Cleaner για να αφαιρέσετε την λιπαρότητα του νυχιού σας

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο                                ΕΙΔΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GOLDEN MONDAY                                  ΕΙΔΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GOLDEN MONDAY


                     STARTER KIT Βήματα:
• Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα, με την λίμα μας, στο νύχι λιμάροντας απαλά τις άκρες του (εγώ προτιμώ χάρτινη λίμα).
• Σπρώχνουμε τα πετσάκια (επωνύχια) με την βοήθεια του pusher ή τα αφαιρούμε χρησιμοποιώντας πενσάκι επωνυχίων (εγώ προτιμώ να τα σπρώχνω, γιατί δεν είναι επαγγελματίας και φοβάμαι να παρέμβω με το πενσάκι).
• Αφαιρούμε την γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με την χρήση του Buffer! Σε αυτό το σημείο προσέχουμε να μην βλάψουμε το νύχι (χρησιμοποιούμε απαλά το buffer).
• Αφαιρούμε την λιπαρότητα από τα νύχια χρησιμοποιώντας Nail Cleaner.
• Εφαρμόζουμε στα νύχια μια λεπτή στρώση βάσης (δεν ξεχνάμε να περάσουμε και την άκρη του νυχιού μας, για να "κλειδώσει" η στρώση, είναι βασικό αυτό, αλλιώς το μανικιούρ μας, δεν θα αντέξει) και πολυμερίζουμε στο φουρνάκι. (εγώ που έχω φουρνάκι LED 48W, πολυμερίζω για 30 -60s. Σε φουρνάκι με λάμπες UV, ο χρόνος πολυμερισμού είναι 2 λεπτά). 

60 Stylish Nail Designs For Short Nailspurple nails design, acrylic blue nails, short square nails design, summer nails ideas, blue square nails design , pretty short nails ideas, #purple #ShortNails #Acrylic #SummerNails

• Εφαρμόζουμε λεπτή στρώση χρώματος  (προσοχή σ΄ αυτό το βήμα, γιατί αν κάνεις "παχιά" στρώση, μπορεί να μην ψηθεί καλά το χρώμα και περνάμε και την άκρη του νυχιού μας, όπως κάνουμε με την βάση) και πολυμερίζουμε στο φουρνάκι (σε φουρνάκι LED 48W, πολυμερίζουμε για 30s ή για 60s ανάλογα το χρώμα, σε φουρνάκι με λάμπες UV ο χρόνος κυμαίνεται από 2 λεπτά με 4 λεπτά). Ανάλογα με την καλυπτικότητα που θέλουμε, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και πολυμερίζουμε στη λάμπα (συνήθως δύο στρώσεις είναι αρκετές, επειδή το λευκό, όμως, είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα, ανεξαρτήτως την μάρκα, μπορεί να χρειαστεί και τρίτη στρώση).  
• Τέλος, εφαρμόζουμε το top coat (περνώντας και την άκρη του νυχιου μας, δεν το ξεχνάμε αυτό) και πολυμερίζουμε στην λάμπα. Στη συνέχεια, αφαιρούμε την λιπαρότητα από την επιφάνεια των νυχιών με Nail Cleaner.

Πηγές: www.secretsdebeautee.blogspot.com


www.ediva.gr


www.nailideastrends.com


Pinterest